• +36 20 933 3446

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Lassan, de biztosan itt a jó idő, egyre többen kelnek útra lakóautókkal. A műfaj kedvelőinek mutatunk egy igazi ínyencséget: egy luxuskategóriás monstrumot Amerikából, amely sok szállodai szobát überel.

© EarthRoamer

A coloradói székhelyű specialista legfrissebb overland gépe, az EarthRoamer SX óriási kényelmet kínál, de nem áll meg itt a tudománya: a luxuskörülmények mellett fejlett összkerékhajtással és szuper terepképességekkel is bír.

© EarthRoamer

 A hat ember számára szállást biztosító jármű két üzemanyagtartályban 378 liter dízel fér el, körülbelül 1600 kilométert tud ezzel megtenni a terepviszonyoktól függően. Az LTi felfüggesztési rendszert úgy tervezték át, hogy a végsebesség 130 kilométer/órára nőjön. A tetőn lévő 1600 wattos napelemes rendszer egy 18 000 wattórás lítium-ion akkumulátorbankot tölt fel. Ha a nap ereje nem elég erős, az utazók csatlakozhatnak a 30 amperes pótakksihoz, vagy hagyhatják, hogy a motor töltse az akkumulátorbankot.

A több, mint 10 tonnás monstrum 10,36 méter hosszú, 2,43 méter széles és 30,5 centiméteres hasmagasságú.

A nappali:

 A fő kabin, vagyis az étkezősarok napközben 6 felnőtt számára biztosít kényelmes ülőhelyet, ami éjszakára egy óriási franciaággyá, vagy akár egy négyszemélyes emeletes ággyá alakítható. Gondosan megtervezett berendezése bőséges tárhelyet biztosít minden felszerelésnek és kelléknek.

© EarthRoamer

A hálószoba

Igen, jelen esetben túlzás nélkül használhatjuk ezt a szót, hiszen egy óriás méretű memóriahabos ágyat találunk az emeletes részen, ahová korántsem egy kicsúsztatható létrán kell felmászni:

© EarthRoamer

Fürdőszoba

Az EarthRoamer SX fürdőszobája rendkívül helytakarékos, ugyanakkor funkcionális.  454 literes friss víz-, 208 literes szürkevíz-, illetve 38 literes szennyvíz-tartállyal rendelkezik.

© EarthRoamer

Konyha

Kényelmes és jól felszerelt konyhával, gránit munkalap bír, alapfelszereltség a hűtő/fagyasztó, az indukciós főzőlap és a konvekciós mikrohullámú sütő, míg a mosó-/szárítógép, vagy borhűtő kiegészítőként rendelhető.

© EarthRoamer

Most kapaszkodj, a hátsó udvar következik!

Legalábbis ezzel a névvel illeti az EarthRoamer az SX szabadtéri tartozékait. Tartozik ehhez többek között kültéri konyhai csomag, elektromos napellenző és a lakóautó körüli LED-es világítás.

© EarthRoamer

Nos, a fentiek alapján már sejtheted, hogy a különleges jármű ára korántsem hétköznapi: 995 ezer dollár az indulóár, a jól felszerelt példányok pedig nem kevesebb, mint 1,1 millió dollárba kerülnek.

Ha Te is büszke lakóautó tulajdonos vagy és szeretnéd igazán biztonságban tudni lakóautódat, akkor válaszd a Skyguard védelmi rendszerét, amely a nap 24 órájában  vigyáz autódra  járművedre– márkától és kategóriától függetlenül.

2023-03-17
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Közlemény

  Az Auto Securit Zrt. cégjegyzékszáma: (Cg.01-10-044381; székhelye: 1039 Budapest, Szentendrei út 407. szám) az általa nyújtott, GPS és GPRS technológián alapuló szolgáltatásai tekintetében alkalmazott Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) az I. fejezet 12.1. pontjában foglaltakra figyelemmel az alábbi közleményt teszi közzé.

  Az Auto Securit Zrt. Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) III. fejezet 3.1.2. pontja 2023. december hó 01. napi hatállyal módosításra került

  Budapest, 2023. december hó 01.

  Auto Securit Zrt.